Aanmelden voor de Trainersopleiding Mindful Zelfcompassie (MSC)

Aanmelden voor de Trainersopleiding Mindful Zelfcompassie (MSC)

Beste geïnteresseerde in de MSC teacher training,

Door het Center for Mindful Self-Compassion is zorgvuldig nagedacht over de vragen op dit aanmeldformulier voor de Mindful Zelfcompassie trainersopleiding.

Antwoorden zullen noodzakelijkerwijs persoonlijke informatie bevatten, maar deze informatie zal alleen door het MSC Teacher Training Team worden bekeken en vertrouwelijk worden behandeld. Als je één van de vragen niet schriftelijk wilt beantwoorden, kan je dit noteren in het antwoordgedeelte van die vraag en contactgegevens (telefoon- of e-mailadres) opnemen waarop contact kan worden opgenomen om dit privé te bespreken. Evenzo kan iemand van het docenten team contact opnemen voor een privégesprek om enkele van de antwoorden op het formulier te verduidelijken.

Aangezien deze teacher training in het Engels gegeven wordt, is de vragenlijst ook in het Engels. Het is geen probleem echter om te antwoorden in het Nederlands. Weet wel dat al het trainingsmateriaal in het Engels wordt aangeboden.

"*" geeft vereiste velden aan

1Step 1
2Step 2
3Step 3
4Step 4
5Step 5

Personal information

Preferred name for use in correspondence (if different from above) Please note your personal pronouns in the space below. Please leave blank if you prefer not to answer. (Why Pronouns Matter? Learn more via: mypronouns.org/what-and-why)